Tietoa näyttelystä

Näyttelyalue
Näyttelypaikkana toimii HPSH:n koulutuskenttä. Kyseessä on ulkonäyttely. Näyttelykehät sijaitsevat nurmikentällä, joka on sateen sattuessa liukas. Varauduthan sään mukaisella vaatetuksella ja riittävän tukevilla kengillä. Alueella on WC-tiloja, myös invarampilla varustettuna. Telttojen pystytys vain merkityille alueille! Koiria ei saa jättää missään tapauksessa lämpimällä tai aurinkoisella säällä autoihin!
Hinnasto
- Pysäköintimaksu 5 €
- Mobiililuettelo 3,49 € (ei painettua luetteloa)
Yksi henkilö/koira pääsee näyttelyyn ilmaiseksi sisään, muuten pääsylippujen hinnat:
- Aikuiset 5 €
- Lapset ilmaiseksi (alle 15v)
Ajo-ohje
Näyttelypaikan osoite on Hosiossaarentie 1, 29200 HARJAVALTA.
Raumalta tai Turusta päin tulevat kääntyvät VT12:lta kantatielle 43 suuntaan Harjavalta. Teiden VT12 sekä kantatie 43 risteyksen kiertoliittymästä on Hosiossaarentien risteykseen matkaa noin 20 km. 
Hosiossaarentie on Eurasta päin tullessa kantatien 43 oikealla puolella.
Porista tai Helsingistä päin tulevat kääntyvät VT2:lta kantatielle 43 suuntaan Eura, VT2 sekä kantatie 43 eritasoliittymästä on Hosiossaarentien risteykseen matkaa noin 1,5 km. Pohjoisesta päin tullessa Hosiossaarentie on kantatien 43 vasemmalla puolella.
Muuta
- Muistathan ottaa mukaan koirallesi rekisterikirjan, rokotustodistukset, näyttelyhihnan, vesikupin ja vettä sekä makuualustan (tai kuljetuslaatikon). Ulkoilutathan koirasi kunnolla ennen näyttelyyn saapumista.
- Näyttelyalueen teltat: telttoja saa pystyttää näyttelyalueen laidalle, erikseen merkitylle alueelle, ei kehien reunoille. Teltoilla ei saa sulkea käytäviä. Järjestyksenvalvojilla on oikeus siirtää / siirrättää teltat oikealle alueelle. Telttojen pystyttäminen on mahdollista näyttelypäivinä. Käytävät on jätettävä vapaiksi mahdollisen hälytysajoneuvoliikenteen varalta sekä yleisen turvallisuuden vuoksi.
- Kaikki näyttelykehät sijaitsevat ulkona. Kehät ovat nurmikolla. Varaudu niin kylmään viimaan, sateiseen säähän, kuin auringon paahteeseenkin. Sää on arvaamatonta elokuussa. 
Turistikoirat
Turistikoirat ovat tervetulleita näyttelyymme, kunhan niillä on rokotukset kunnossa ja ne on tunnistusmerkitty eli rokotustodistukset mukaan rekisteritodistuksen kera. 

Järjestäjä: Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry
Etsi